Laxogenin, DE sterkste natuurlijke spieropbouwer. Feit of Fabel?

Laxogenin, weinigen kennen het, maar Laxogenin is in korte tijd uitgegroeid tot 1 van de populairste supplementen op de markt door enkele zeer specifieke beweringen.

 • Verhoogde spiermassa
 • Verbeterd spierherstel
 • Verbeterde algemene prestaties
 • Betere spierpomp
 • Versneld herstel
 • Vermindering van spierpijn na de training
 • Sneller aan kracht winnen
 • Verbeterde weerstand tegen fysieke en mentale vermoeidheid

Hier bespreken we de stof, en de werking van ‘s werelds sterkste natuurlijke anabool (spieropbouwend)

We hebben al reeds verschillende supplementen besproken die ons kunnen helpen spieren op te bouwen, maar een gebied dat vaak over het hoofd wordt gezien, zijn de ingrediënten die ons kunnen helpen onze doelen te bereiken. Om van start te gaan, willen we iets introduceren waar weinigen iets van weten, ondanks dat het een belangrijk ingrediënt is in enkele van de best verkopende supplementen ter wereld! Laxogenin.

Omdat Laxogenin een volledig natuurlijke ingredient is van plantaardige oorsprong en het spiermassa en herstel verbetert door de eiwitsynthese te verhogen en de eiwitafbraak te verminderen, is het zeer voordelig voor iedereen die zijn lichaamsbouw wil verbeteren.

Hoe lang kan Laxogenin worden gebruikt?

Omdat het geen invloed heeft op uw hormoonspiegels, is het niet echt nodig om het gebruik van Laxogenin tot een korte periode te beperken. Het is niet zoals testosteronboosters, waaraan het lichaam zich uiteindelijk aanpast door zijn eigen natuurlijke testniveaus te verlagen.

We zien vaak mensen 3-4 maanden lang laxogenin supplementen gebruiken en gedurende die periode uitstekende vooruitgang ervaren, ongeacht of hun doel is om spieren op te bouwen, prestaties te verbeteren of lichaamsvet te verminderen.

Laxogenin is op dit moment van schrijven compleet legaal, staat niet op de doping lijst.

Laxogenin gebruik :

Omdat Laxogenin niet op de hormonen of androgene receptoren van het lichaam werkt is laxogenin perfect veilig voor zowel mannen als vrouwen van meer dan 18 jaar. Zwangere of zogende vrouwen wordt dit product afgeraden.

Dosering 100 tot 300mg per dag.

De aanbevolen dosis is gewoonlijk 100 mg / dag gedurende 4-12 weken cycli, gevolgd door een “off periode”  van 4 weken. Sommige gebruikers beweren dat het niet nodig is om deze off periode in te schakelen, maar het is altijd een goed idee om dergelijke producten even te stoppen om je lichaam terug naar zijn normale staat te laten komen.

Hoe te gebruiken: Afhankelijk van het product en de dosering, over het algemeen, Neem 1 tot 3 dosissen per dag voor een totale dagelijkse consumptie van 100mg – 300 mg
Wanneer in te nemen: Idealiter moet Laxogenin met voedsel worden ingenomen om de absorptie te maximaliseren.

Dus u kan ervoor kiezen om 1 x 100mg te nemen bij een maaltijd, bij voorkeur de laatste maaltijd voor het trainen. Meer ervaren gebruikers kunnen deze dosis 2 tot 3 maal per dag nemen om dan op respectievelijk 200 a 300mg per dag uit te komen.

Gebruik het in bulk fase (eten met kcalorie overschot) voor pure droge spierwinst of gebruik het tijdens de cut (eten met kcalorie tekort) om je hardgewonnen spiermassa te behouden.

810fe1492b1bd8ea35c69fc10f37b95f

Voordelen Laxogenin:

Effectief alternatief voor prohormonen. Overweeg de soorten spieropbouwende supplementen. Als u geen rekening houdt met hormonen, zoals prohormonen, SARMS, testosteronboosters en oestrogeenblokkers, wordt de lijst met ingrediënten die gebruikers kunnen helpen hun prestaties te verbeteren en sneller te herstellen, relatief beperkt. Laxogenin is zo’n ingrediënt.

Vult het gebruik van eiwitsupplementen aan. Als u ook die supplementen negeert die gebaseerd zijn op eiwitten of eiwitafbraak producten zoals BCAA’s, wordt de lijst nog korter. Laxogenin zit in dit kamp naast andere ingrediënten, zoals epicatechine, arachidonzuur en creatine.

Snel reagerend. Omdat Laxogenin-supplementen de neiging hebben heel snel te werken, zijn ze ideaal voor iedereen die snel spieren en kracht wil opbouwen.

bicep-workouts

Kan worden gestacked met elk ander supplement. Laxogenin kan worden gecombineerd met andere supplementen zoals eiwitten, creatine, aminozuren, testosteronboosters en oestrogeenblokkers om spieropbouw en herstel over verschillende paden te versterken. Dit is veel logischer dan de meer gebruikelijke aanpak van het stapelen van 2 of 3 verschillende testosteronboosters die allemaal op exact dezelfde route mikken.

Kan worden gebruikt voor PCT (post-cyclus therapie). Dit maakt Laxogenin-producten ook een verstandige keuze na een anabolenkuur of prohormooncyclus, omdat ze anabolisme (spieropbouw) helpen bevorderen via een ander pad dan testosteronvervangers. Wij moedigen in geen geval het gebruik van illegale anabolen of pro-hormonen aan. Noch verstrekken wij daar raad of info over.

Gerapporteerde bewezen klinische resultaten

 • Verhoogde spiermassa
 • Gemakkelijker om kracht te krijgen
 • Verbeterd spierherstel
 • Verbeterde algemene prestaties
 • Betere spierpomp
 • Versneld herstel
 • Vermindering van spierpijn na de training
 • Verbeterde weerstand tegen fysieke en mentale vermoeidheid

Andere mogelijke toepassingen van Laxogenin
1) Kanker ,Laxogenin verminderde de vorming van longtumoren bij muizen. Natuurlijke en synthetische laxogenin derivaten doodden leukemie en darmkankercellen in 2 aparte klinische onderzoeken. Andere natuurlijke en synthetische brassinosteroïden doodden prostaatkankercellen en blokkeerden tumorgroei in celstudies .

2) Bloedsuiker , bij zwaarlijvige muizen verlaagde de plantensteroïde  de bloedsuikerspiegel, suikerproductie in de lever en insulineresistentie. In cellen voorkomt het de activering van twee enzymen die suiker maken uit eiwitten en vet

3) Weefselschade , in een celstudie voorkwam een natuurlijk laxogeninederivaat weefselbeschadiging door vrije radicalen en slechte zuurstoftoevoer. Dit suggereert dat laxogenine mogelijk oxidatieve stress kan neutraliseren, wat de gunstige effecten op spierherstel zou verklaren.

Voor deze 3 stelling is echter meer onderzoek bij dieren en mensen nodig , maar deze studies zijn uiteraard al zeer veelbelovend… Word zeker nog vervolgd!

Dus om samen te vatten …

 • Laxogenin is een natuurlijke plantensamenstelling die anabole (spieropbouwende) eigenschappen vertoont.
 • Laxogenin werkt niet op de hormonen of androgene receptoren van het lichaam en is dus perfect veilig voor zowel mannen als vrouwen van meer dan 18 jaar.
 • Niet schadelijk voor lever, hart of nieren zoals Anabole Steroïden.
 • Er wordt gedacht dat het de eiwitsynthese rechtstreeks verhoogt en de eiwitafbraak vermindert.
 • Er wordt ook aangenomen dat het cortisolspiegels remt, waardoor het spierherstel en de groei wordt verbeterd.
 • De belangrijkste gerapporteerde voordelen zijn onder meer versneld herstel, vermindering van spierpijn na de training, snellere krachtwinst en verbeterde weerstand tegen fysieke en mentale vermoeidheid.
 • Het kan worden gebruikt als een natuurlijk alternatief voor prohormonen om hun effecten na te bootsen zonder de endocriene bijwerkingen, gescombineerd met andere supplementen om hun effecten te versterken OF gebruikt voor PCT om u te helpen om post-cyclus winst te boeken.
 • Het is geschikt voor mannen en vrouwen en heeft geen bijwerkingen gemeld bij correcte dosering.
 • Het is niet nodig om het gebruik tot een korte periode te beperken.
 • Gebruikers melden dat het gunstig is voor een breed scala aan doelen, waaronder het opbouwen van spieren, het verbeteren van prestaties en het verminderen van lichaamsvet.
 • Ook bij Kanker , diabetes en spierweefselschade kan Laxogenin hulp bieden, maar daar moet nog meer naar getest worden.