My healthy ID (Lori Vancraeymeersch)

My healthy ID (Lori Vancraeymeersch)

Hallo,

mijn naam is Lori Vancraeymeersch.

Al jaren ben ik gepassioneerd door voeding en sport, om die reden koos ik er ook voor om voedings-en dieetkunde te gaan studeren, aan de hoge school Odisee te Gent, om van mijn passies mijn beroep te kunnen maken. Aangezien ik zo graag bezig ben met sporten en het aanpassen van voeding hieromtrent, koos ik ervoor om me te specialiseren tot sportdiëtiste aan de Erasmus hoge school te Brussel. Mijn hobby’s zijn fitness, voornamelijk krachttraining en daarnaast hou ik me graag bezig in de keuken. Ik werk samen met sportcentrum De Dam in Lokeren, waar ik bijna dagelijks zelf train, met Next Level Burcht training community en met Born to lift voor iedereen die goede begeleiding wil bij het kiezen van de juiste supplementen.

My healthy ID

My healthy ID, de naam van mijn praktijk, staat voor ‘mijn gezond idee’ maar ook voor ‘mijn gezonde ID, gezonde identiteit’. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik je graag help naar een gezonde levensstijl die deel zal uitmaken van wie je bent. Ik ben geen fan van het woord ‘dieet’, dit is tegenwoordig echt een taboe en schrikt veel mensen af. Bij het woord ‘dieet’ denken de meesten dat er nooit meer iets lekkers mag gegeten worden, dit is dus helemaal niet het geval. Een gezonde levensstijl, met goede gezonde eetgewoontes, is een kwestie van de juiste keuzes te leren maken en samen te zoeken naar een balans. We gaan samen voor gezond genieten en op basis van voeding pimpen we je trainingen naar een hoger level.

‘Ik begeleid je met persoonlijk en aangepast advies om tot een eetpatroon te komen dat bij jouw leefstijl en doelen past. Mijn doel is om u te stimuleren en te motiveren tot een haalbare, aangename, gezonde en sportieve levensstijl. We zoeken samen naar de balans waarbij we streven naar een gezond eetpatroon waarbij we verantwoord kunnen blijven genieten en alles uit onze sport gaan halen.’

Sportieve groetjes Lori

Je kan me bereiken via :

Eekstraat 193, 9160 Lokeren
tel : 0496 96 06 03
vancraeymeersch.lori@hotmail.com
Facebook: My healthy ID

Instagram: My healthy ID

Website : My Healthy ID