De nieuwe hype in dieet en vetverlies RASPBERRY KETONES.

Wat zijn Raspberry Ketones?

Raspberry Ketones zijn een bepaald soort moleculen die van nature voorkomen in frambozen. De stof wordt gebruikt als geurstof in parfums of als smaakstof, maar de meest bekende toepassing van de stof is dat het zou helpen bij het verbranden van vet. In theorie zou je hetzelfde effect moeten kunnen bereiken als je veel frambozen eet, maar de concentratie ervan in frambozen is erg laag. Daarom wordt deze stof gewonnen uit grote hoeveelheden frambozen raspberry

Ingrediënten Raspberry Ketones:

Raspberry is het engelse woord voor Frambozen. Het zal je niet verbazen dat Frambozen de basis zijn voor deze capsules. Maar waarom is er voor deze rode vrucht gekozen? Volgens verschillende onderzoeken stimuleren frambozen de hormoonhuishouding en vetverbranding. In Amerika zijn er verschillende onderzoeken uitgevoerd op knaagdieren die spectaculaire resultaten hebben aangetoond. Meer daarover verder in dit artikel.

Voor wie is Raspberry Ketones Geschikt?

Raspberry ketones zijn een volledig natuurlijk product, gemaakt van een van de lekkerste en gezondste vruchten op deze planeet; frambozen. Raspberry Ketones zijn door de Amerikaanse Food and Drug Authority (FDA) als volledig veilig beoordeeld. Dit betekent dat eigenlijk iedereen gebruik kan maken van de voordelen van Raspberry Ketones. De grootste voordelen zijn te behalen als je licht tot matig overgewicht hebt.

belly-fat-loss

Het gebruik van frambozenketones wordt wel afgeraden als je overmatig alcohol hebt gedronken omdat alcohol een vochtafdrijvend effect heeft alsook Ketones, de combinatie is dus ten sterkste af te raden voor uitdroging en als gevolg nierproblemen . Ook kinderen en zwangere vrouwen kunnen voor die reden beter geen capsules innemen.

Is Raspberry Ketones Effectief of Gevaarlijk?

De belangrijkste vraag is natuurlijk of het effectief is of niet. Vanwege de grote belangstelling in het middel is er veel onderzoek gedaan naar de effecten van frambozenketones op overgewicht en de vetverbranding.

De geclaimde voordelen van Raspberry Ketones :

– Het stimuleert vetverbranding
– Het stimuleer suikerverbranding
– Het vertraagd de opname van suiker
– Het is veilig te gebruiken
– Zonder vervelende neveneffecten
– Weinig kans op terugvallen
– Bevat meer dan 250kg frambozen voor 1kg ketones

Een groot onderzoek naar de werking is afkomstig uit Japan (bron). Verschillende groepen muizen volgden een dieet hoog in vetten. Alle groepen muizen kregen een verschillende hoeveelheid ketones. Uit het onderzoek kwam dat de muizen die meer ketones aten, meer vet verbrandden dan de groepen die minder of helemaal geen ketones innamen.

In een ander vergelijkend onderzoek is dieper gekeken naar de werking van Raspberry Ketones. In dit onderzoek is men erachter gekomen dat de werking van Raspberry Ketones vermoedelijk komt doordat de gezondheid van de lever wordt verbeterd. De lever wordt beschermd tegen kleine ontstekingen, waardoor deze efficiënter kan werken (bron). Uit een ander onderzoek bleek juist dat er meer vet verbrand wordt in bepaalde cellen in ons lichaam, de zogeheten adipocyten . Dit zijn de cellen die vet opslaan.

vette-cellen-van-vetweefsel-adipocytes-binnen-menselijk-organisme-isoleer-69365908

Veel van de onderzoeken op het gebied van raspberry ketones zijn uitgevoerd met knaagdieren. Volgens Johns Hopkins Medical is het genetische materiaal van knaagdieren en mensen voor meer dan 85% hetzelfde.

Dit is de reden dat knaagdieren, zoals muizen vaak worden gebruikt voor deze testen. Dit voorkomt aan de ene kant dat gevaarlijke onderzoeken op mensen moeten worden uitgevoerd. Aan de andere kant zijn de uitkomsten van de testen alsnog erg betrouwbaar.

Uit ervaringen van gebruikers van frambozen ketones blijkt dat het middel een stuk beterraspberry-ketone-capsules werkt als het gecombineerd wordt met gezond eten en/of sport. Hoewel frambozenketones de vetverbranding stimuleren, is dit effect niet altijd sterk genoeg om een overschot aan calorieën te verbranden. Door gezond te eten en te sporten houd je de frambozenketones vrij om vet te verbranden dat al aanwezig was in je lichaam.

Ik vond onder andere een studie van de medische website Lipids in Health & Disease waarin proefpersonen die Raspberry Ketones namen gemiddeld 5.6 kilo in 28 dagen afgevallen waren, zonder noemenswaardige veranderingen in eetpatroon of bewegingspatroon.
Voordelen van Raspberry Ketones

Voordeel aan het gebruik van Raspberry ketones is dat de vetverbranding direct gestimuleerd wordt. Een ander groot voordeel is dat ook de werking van de lever een stimulans krijgt. Op deze manier wordt er niet alleen meer vet verbrandt, maar mogelijk worden ook andere afvalstoffen beter afgevoerd.

Nadelen van Raspberry Ketones

Het is verleidelijk om te denken dat je met het innemen van de capsules genoeg doet om de vetverbranding te stimuleren. De kans bestaat zelfs dat je ongemerkt meer gaat eten omdat je metabolisme een boost krijgt.. Om het middel zo effectief mogelijk in te zetten is het nodig om dit te combineren met aanpassingen in je dieet of met sporten. Op deze manier kunnen de ketones ingezet worden om lichaamsvet dat er al is te verbranden, in plaats van nieuw vet dat er extra bij gemaakt wordt.

Conclusie

Er is veel bewijs dat Raspberry Ketones helpt om vet te verbranden. Daarnaast wordt de werking van de lever gestimuleerd. De werking van het middel is echter het beste als het wordt gecombineerd met aanpassingen in je levensstijl, dus gezonde voeding en/of sport, omdat je alleen op deze manier de verbranding van vet dat al in je lichaam aanwezig was kunt stimuleren. Raspberry Ketones klinken als een waar wondermiddel maar zijn het uiteraard niet, ze zijn een gezond zetje naar een nieuw gezonder lichaam.

Onze Raspberry Ketones vind je HIER van Stacker Black Burn