Matthias Criel

Matthias Criel

 Voor persoonlijke coaching op maat, zowel op vlak van voeding als op vlak van training, bent u bij mij aan het juiste adres!

105302996_270972024240461_1303217188479548752_n

Na zelf meer dan 30 kilogram af te vallen en mijn levenswijze compleet om te gooien, werd ik gebeten door het fitnessvirus. Na zelf een hele periode intensief te trainen, ging ik van een ongezonde levensstijl met heel wat kilo’s te veel, naar een gezonde levensstijl en een gezond lichaam.
Al snel ging ik me ook focussen op voeding. Als gevolg van deze passie heb ik dan ook het diploma behaald van coach in sportvoeding.

Ook ben ik na verloop van tijd in de ban geraakt van OCR. Wat startte als een uitje tussen vrienden is uitgegroeid in een 2de passie naast fitness en voeding. De combinatie van de krachtinspanning en de conditionele inspanning maakt dit voor mij zeer aantrekkelijk.

Ondertussen begeleid ik reeds verschillende klanten zowel op vlak van persoonlijke coaching in de fitness, OCR (Obstacle Course Racing) als op vlak van voeding.

U kan bij mij terecht voor:


– voedingsschema’s op maat (voorafgegaan door een meting)
– trainingsschema’s op maat
– persoonlijke begeleiding in de fitness
– eenmalige begeleiding (als ‘opstart’)
– om af te vallen op een gezonde, verantwoorde manier
– hulp bij training
– om spiermassa bijkomen zonder daarmee al te veel in vetpercentage naar omhoog te gaan
– om vetpercentage naar beneden trekken zonder te veel spiermassa te verliezen
De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem vooral contact op, leg uw doelen uit en dan kijken we samen hoe we dit het beste aanpakken.Na een kennismakingsgesprek compleet met meting en bespreking van uw doelen, krijgt u een schema op maat met regelmatige terugkoppeling. Op ieder moment mag u mij contacteren met vragen of opmerkingen. Het is de bedoeling dat we SAMEN naar uw doelen toe werken.

Natuurlijk blijf ik niet stilstaan en zullen er nog allerlei opleidingen volgen in de toekomst, dus blijf zeker op de hoogte.

U kan me vrijblijvend contacteren via Instagram of telefonisch op 0473 81 04 24.

Of via de website

Let’s do this!

Matthias Criel
Creating berserkers of Midgard