Aanbieding!

QALLO – QSLEEP 30Caps [uitverkoop -25%]

18.71

Uitverkocht

Beschrijving

[uitverkoop -25%] tht 06/2023

Qallo QSleep is ideaal om tot rust te komen na een lange dag met veel impulsen en schermtijd. s Avonds gamen, na werktijd nog even doorwerken of ‘s avonds laat nog wat handel drijven kan uw slaapschema verstoren.

Qallo QSleep

Wij hebben een voedingssupplement ontwikkeld dat je helpt sneller in slaap te vallen en een diepere slaap te hebben. Word fris wakker en klaar om de dag te veroveren.

Echte focus en productiviteit beginnen met een goede nachtrust. Uw lichaam moet tot rust komen en zich voorbereiden op de dag die komen gaat, zowel lichamelijk als geestelijk. Qallo QSleep geeft u ‘s avonds dat extra duwtje in de rug voor een stevige nachtrust. De zorgvuldig geselecteerde mix van plantaardige ingrediënten ondersteunt ontspanning en kalmte en helpt bij het behouden van een natuurlijke slaap. Slaap goed, win overdag. Creëer je eigen heldenverhaal.

Qallo QSleep

Qallo QSleep bestaat uit meerdere plantenextracten die uw biologische klok herstelt, het inslapen bevordert, zorgt voor een consistente slaap en zorgt voor rust en ontspanning†.

De capsules zijn vegan en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Ze zijn smaakloos en gemakkelijk in te slikken met water.

GEBRUIK Qallo QSleep : Neem 1 capsule per dag een half uur voor het slapen gaan. De werking begint na 30 minuten, geniet van een goede nachtrust.

100% Transparant LabelWij zijn trots op onze 100% Transparant Label – wij vinden dat iedereen het recht heeft te weten wat hij in welke hoeveelheden consumeert.

Qallo QSleep

Melatonine

Een ontregelde biologische klok vermindert mentale prestaties, alertheid en heeft een negatieve invloed op emoties. Het innemen van melatonine vlak voor het slapen gaan ondersteunt en verbetert het begin van een natuurlijk slaappatroon.

Valeriaanwortel

Valeriaan heeft een positieve invloed op de GABA-receptoren in de hersenen. GABA of gamma-aminoboterzuur is een natuurlijke ‘rem’ voor het zenuwstelsel, brengt rust in de hersenen en maakt het makkelijker om in slaap te vallen na periodes van stress.

Passiebloem

Passiebloem werkt op de alfa- en bèta-locaties van de GABA-receptoren en zorgt ervoor dat de slaapcyclus niet wordt onderbroken. Dit verbetert drastisch het mentale en fysieke herstel gedurende de nacht.

Citroenmelisse

Citroenmelisse is rijk aan citronellal en polyfenolische verbindingen met cholinerge werking. Dit kalmeert het zenuwstelsel en is bijzonder doeltreffend in geval van stress, rusteloosheid en irritatie.

Lavendel

Lavendel vermindert de hersengolven (EEG-potentialen) en ondersteunt de aanmaak van melatonine. Dit kalmeert het zenuwstelsel en is bijzonder effectief bij stress, rusteloosheid en irritatie.

L-tryptofaan

L-tryptofaan is een essentieel aminozuur, dat gebruikt wordt als een belangrijke bouwsteen voor serotonine, een lichaamseigen angstremmer.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “QALLO – QSLEEP 30Caps [uitverkoop -25%]” te beoordelen