Trec – Creatine Sport 300gr

24.90

Beschrijving

Trec – Creatine Sport

Trec - Creatine Sport

Trec – Creatine Sport bevat creatine monhydrate van hoge kwaliteit, in de vorm van perfect oplosbaar poeder, wat de supplementatie uiterst eenvoudig en aangenaam maakt. Het product draagt perfect bij tot de versterking van de efficiëntie van het organisme, wat zich geleidelijk vertaalt in de doeltreffendheid van de uitgevoerde trainingen. Bovendien is het een ideale oplossing voor sporters die het proces van spierontwikkeling willen versnellen, waarbij ze erop moeten letten dat ze in goede conditie blijven en ondersteunt dit preparaat perfect de snelle regeneratie na een reeks intense oefeningen.
Wat zijn de voordelen van Trec – Creatine Sport?

– Uiterst eenvoudige supplementatie.
– Versterkt de efficiëntie van het organisme.
– Kan de doeltreffendheid van je trainingen verhogen.
– Kan helpen bij de spieropbouw.
– Bevordert snel herstel.
– Lekkere smaken!

Trec – Creatine Sport – Voor wie?

Het product is perfect voor sporters die de fysieke conditie van hun lichaam willen versterken en het regeneratieproces willen versnellen. Het is ook geweldig voor fysiek actieve mensen die willen bijdragen aan spierontwikkeling.

Trec - Creatine Sport ingredients

Ingrediënten: Creatine monohydraat (60%); dextrose (20%); zuurteregelaar (citroenzuur); aroma’s; taurine (5%); bietensapconcentraat voor frambozen- en watermeloensmaak; kleur voor multifruitsmaak (bètacaroteen); kleur voor de smaak van kiwi (kopercomplexen van chlorofyllen en chlorofylinen); zoetstof (sucralose). Het product kan bevatten: melk, soja, gluten bevattende granen, eieren, vis, pinda’s en noten.

Verpakking: 300 g.

Portie: 5g

Porties per verpakking: 60.

Gebruik , neem 1 portie 5gr per dag , bij voorkeur voor de training. Op niet-trainingsdagen neem 1 portie bij het ontwaken.

Het wordt afgeraden voor gebruik door zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven en mensen die allergisch zijn voor de ingrediënten van het product. Een voedingssupplement kan geen vervanging zijn van een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Bijkomende informatie

Smaak

Watermelon, Kiwi, Raspberry

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “Trec – Creatine Sport 300gr” te beoordelen