TREC – VIT. C STRONG 500 200Caps

12.90

Beschrijving

TREC VIT. C STRONG 500

500 mg vitamine C per capsule

Verrijkt met een complex van citrusbioflavonoïden en zink
Vitamine C draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
500 mg vitamine C per capsule

TREC VIT. C STRONG 500 is een vitaminepreparaat ontwikkeld voor sporters, met een verhoogde dosis vitamine C (500 mg) en verrijkt met een complex van citrusbioflavonoïden en zink. Vitamine C draagt bij aan het behoud van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na intensieve lichamelijke inspanning. Deze vitamine draagt ook bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en helpt bij de normale collageenvorming voor de goede werking van het gewrichtskraakbeen.

Aanbevolen dagelijkse portie is 1 capsule.

WAARSCHUWINGEN:
Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Gebruik het product niet als vervanging voor een gevarieerd dieet. Kinderen, zwangere of zogende vrouwen mogen het product niet gebruiken. Een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Het product kan allergenen bevatten zoals: melk, soja, tarwe, gerst, haver, eieren, pinda’s en noten.

OPSLAG:
Bewaar deze verpakking goed gesloten op een droge plaats, bij een temperatuur van 15–25 ° C. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

INGREDIËNTEN: vit. C (L-ascorbinezuur); capsulehuls (gelatine; kleuren – titaniumdioxide, tartrazine); maltodextrins; extract van bioflavonoïden van citrusvruchten (Citrus aurantium) [50% hesperidine]; magnesiumzouten van vetzuren – antiklontermiddelen; zinkoxide.

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “TREC – VIT. C STRONG 500 200Caps” te beoordelen