Aanbieding!

VITARGO CARBOLOADER ORANGE 2 KG

(2 klantbeoordelingen)

Original price was: €49.90.Current price is: €39.90.

Snelst opneembare koolhydraatvorm, essentieel voor goede recuperatie!

Beschrijving

VITARGO CARBOLOADER , de meest unieke vorm van snelle koolhydraten om je lichaam de makkelijkste, snelste bron van energie te geven.

Na de training:
Na de training zijn je glycogeenvoorraden (opgeslagen suikers in onder andere de spiercellen) deels verbruikt en moeten aangevuld worden. En hier kun je nu heel erg mooi gebruik van maken.

Insuline is een hormoon dat er voor zorgt dat voedingsstoffen worden getransporteerd naar cellen in het lichaam. Bijvoorbeeld aminozuren naar spiercellen, of (helaas) suikers als vetzuren in vetcellen. Je zou kunnen stellen dat hoe meer insuline er vrij komt, hoe meer aminozuren er worden opgeslagen in spiercellen (spiergroei) en (wederom helaas) hoe meer suikers er worden opgeslagen als vetten. Als we Vitargo dus de hele dag door zouden nemen, zouden we weliswaar gespierder worden, maar nog veel vetter.

Maar er is een uitzondering, namelijk na de training! Op dat moment hebben de spiercellen een behoefte aan suikers. Die behoefte is zo groot dat je niets van die suikers op zal slaan als vetten. Dus kortom: niet de vetopslag bevorderende werking van insuline, maar wel de anabolische (spieropbouwende) werking!

Maar er wordt toch ook insuline afgegeven op gewone suikers. Klopt, op het moment dat suikers in de bloedbaan komen, geeft het lichaam insuline af om deze suikers op te slaan. Hoe meer suikers per tijdsperiode, hoe meer insuline? Vitargo Carboloader wordt zo ongelooflijk snel door het lichaam opgenomen, dat het als geen andere de insuline afgifte kan verhogen. En hoe meer insuline, hoe sterker de anabolische reactie. Vertrouw dus alleen op Vitargo Carboloader als je de beste resultaten wilt hebben!

GEBRUIK:
Meng voor de training 3 eetlepels Vitargo Carboloader (35 gram) met 150 ml water. Goed schudden (minimaal 1 minuut) en schenk er vervolgens nog 150 ml water bij. Dit is ook het moment op de Vitargo oplossing te verrijken met een dosering Purple Wraath of Growth Factor!

Meng na de training 6 eetlepels (75 gram) met 300 ml water. Goed schudden, alvorens nog eens 300-500 ml water toe te voegen. Om nu de kracht van Vitargo te benutten is het belangrijk snel opneembare aminozuren in te nemen. Mix daarom Vitargo nu met 1 tot 2 maatscheppen Whey Proteine.

Als je geen weegschaal hebt, kun je ook de maatstreepjes van een shakebeker gebruiken: 75 gram poeder komt net boven de 100ml streep uit.

COMBINATIES
Mix Carboloader voor de training met een essentiele AMINO of BCAA en  Biotech Glutamine om een super Vendetta te creeren!

De spieropbouw zal door deze combinatie enorm verhoogd worden!

Mix Carboloader na de training met Biotech Whey Proteine. Deze proteines bevatten enorm snel opneembare aminozuren.

De combinatie snel opneembare suikers en aminozuren staat garant voor een explosieve toename van spiermassa. Deze groei impuls wordt nog eens met factor 4(!) verhoogd als je voor de training een hoge dosering essentiele aminozuren hebt genomen.

Doordat Vitargo de opname van de meeste supplementen versterkt, valt het perfect te combineren met Creatine en/of NO producten.

2 beoordelingen voor VITARGO CARBOLOADER ORANGE 2 KG

5,0
Based on 2 reviews
5 star
100
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%
  1. Niels Thierie (geverifieerde eigenaar)

    Snel en duidelijk geholpen via mail. Goede service, vriendelijke man

    (0) (0)
  2. Lermyte Jeffrey (geverifieerde eigenaar)

    Zeer tevreden 🙂

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen