Biotech – Zero Drops 50ml

7.90

Beschrijving

Biotech Zero Drops

Biotech Zero Drops

U hoeft heerlijke smaken niet op te geven met deze flavor drops, zelfs niet als u uw suikerinname minimaliseert en aandacht besteedt aan de kwaliteit van uw maaltijden. Van de lactose-, gluten- en suikervrije** Biotech Zero Drops heb je maar een paar druppels nodig om je pap, je yoghurt of een portie kwark op smaak te brengen. Je kunt zelfs Zero Drops gebruiken voor je proteinpoeder intenser te laten smaken, zoals je 100% Pure Whey, zodat je elke dag kunt genieten van je post-workout shake met verschillende smaken. Het is aan jou wat je wilt op smaak brengen, van aminozuurpoeders tot mineraalwater.

Je kunt kiezen uit 10 verschillende smaken Biotech Zero Drops, of ze zelfs combineren! Praktisch en gemakkelijk te integreren in elk dieet, zodat je maaltijden niet saai worden!

– 10 verschillende smaken
– Lactose vrij*
– Glutenvrij*
– Suikervrij**
– Vrij van kunstmatige kleurstoffen
Voordelige verpakking met 100 porties

Gebruik :

Voeg 7-10 druppels van het product toe aan een energiearme en/of suikervrije drank of maaltijd zonder sucralose. Aanbevolen hoeveelheid voor consumptie: 7-10 druppels op 330 ml drank of 200 g voedsel. Je kunt het in een breed scala aan maaltijden en drankjes doen of in een drankpoeder zonder smaak, het is helemaal aan jou wat je ermee op smaak brengt! Je kunt het bijvoorbeeld toevoegen:

tot pap
naar koffie
tot een smoothie
tot yoghurt of kwark
naar pannenkoek

*Het product is lactosevrij en glutenvrij en heeft geen invloed op het lactose- en glutengehalte van de drank/gerecht bereid volgens het aanbevolen gebruik.

**Het product is – behalve de smaken karamel en cookies&cream – suikervrij en heeft geen invloed op het suikergehalte van de drank/gerecht bereid volgens het aanbevolen gebruik. De vermelding “suikervrij” verwijst naar het kant-en-klare product bereid met 330 ml water

 

Bijkomende informatie

Smaak

dark chocolate, strawberry, vanilla, blueberry, banana, caramel, cookies&cream, nut nougat, cheese cake, coconut macaron

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “Biotech – Zero Drops 50ml” te beoordelen