CACHET- Dark Chocolate

2.905.90

10% korting vanaf 5 stuks naar keuze!

Beschrijving

CACHET Dark Chocolate 70%

Nu ook Cachet 72% Extra Dark met zeezout 100gr beschikbaar!

Cachet 72 Extra Dark met zeezout

10% korting vanaf 5 stuks naar keuze!

Wat is de CACHET Dark Chocolate 70%

CACHET Dark Chocolate 70% is het perfecte product voor de fanatieke sporter.

De voordelen van chocolade en cacao in het bijzonder zijn welgekend

In cacao en dus in chocolade zitten flavanolen. Flavanolen zijn antioxidanten. Antioxidanten kunnen helpen tegen beschadiging aan cellen en weefsels en daarmee mogelijk op de lange termijn ziekten als kanker en hart- en vaatziekten voorkomen. Het gehalte flavanolen in chocolade is afhankelijk van allerlei factoren.
Cacao kun je zien als een superfood. Het bevat enorme hoeveelheden mineralen, vitamines, polysachariden, aminozuren en anti-oxidanten. Naar schatting zitten er meer dan 300 werkzame stoffen in cacao. Uiteraard hoe hoger het cacao gehalte in chocolade hoe meer van deze gezondheidsvoordelen.

Pure melkchocolade bevat 20 tot 30% cacao, deze chocolade is lekker zoet, je kan dus stellen hoe hoger het cacao gehalte hoe puurder en minder zoet de smaak zal worden. Deze CACHET Dark Chocolate 70% is een mooie middenmoot, je krijgt een lekkere zachte chocolade met alle voordelen van het hoge cacao percentage.

Met het aankopen van deze chocolade steun je ook nog eens het “Cocoa For School” project die zorgt voor het bouwen van scholen en aankoop van boeken voor meer dan 65000 Afrikaans kinderen.

Bovendien kan deze chocolade ook warm gebruikt worden, denk aan een gesmolten stukje op je rijstpap, proteine pudding of protein pancake.

Elk pak bevat 300gr chocolade met makkelijk te portioneren stukjes van 15gr

Cachet 70 dark chocolate

Bijkomende informatie

Variant

70% Dark Chocolate 300gr, 72% Extra Dark met zeezout 100gr

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “CACHET- Dark Chocolate” te beoordelen