Life Pro – RecoPro 1kg

39.90

Beschrijving

Life Pro RecoPro Cluster Dextrin met BCAA’s en elektrolyten is een zeer compleet supplement dat hoogvertakte ciclische dextrine combineert met BCAA’s en elektrolyten, om een totale verbetering van de prestaties en recuperatie van de sporter te bieden.

life pro recopro

Life Pro RecoPro is een supplement waarmee Life Pro laat zien dat zijn catalogus altijd in de voorhoede staat van innovatie in de wereld van sportvoeding. Het is een combinatie die de prestigieuze BCAA’s mengt met een nieuwe verbinding, genaamd hoogvertakte keten dextrine of cyclodextrine.

Cyclodextrine is een koolhydraat dat waardevol absorptiegemak biedt, waardoor de voedingsstoffen snel en gemakkelijk in de bloedsomloop terechtkomen; zo snel dat de sporter vrijwel direct na inname van het supplement in kwestie kan profiteren van de voordelen die het biedt.

Life Pro RecoPro Cluster Dextrine met BCAA’s en elektrolyten slaagt erin het optreden van vermoeidheid uit te stellen, waardoor de energetische prestaties van de spieren tijdens de training verbeteren.

Bovendien beschermen BCAA’s de spierweefsels tegen katabolisme, bevorderen ze de groei ervan en verbeteren ze de effectiviteit van de herstelperiodes.

Wat zijn de voordelen van Life Pro RecoPro?

Clusterdextrine is een geavanceerde koolhydraatbron die wordt gekenmerkt door een snelle en perfecte absorptie die hoge energieniveaus levert zonder de bloedsuikerspiegel te veranderen, terwijl het nog steeds de vetverbranding als energiebron toestaat.
In tegenstelling tot andere bronnen kan het tijdens de training worden ingenomen, omdat het dankzij zijn moleculaire structuur een ultrasnelle maaglediging heeft.
Het vult de glucosespiegel snel aan en versnelt het herstel, wat essentieel is om het gevoel van vermoeidheid te verminderen en de prestaties zo lang mogelijk vol te houden.
Het vertraagt het optreden van vermoeidheid en verbetert de energetische prestaties van de spieren tijdens de training.
Het veroorzaakt geen maagklachten. Het hoge moleculaire gewicht en de lage osmolariteit, evenals de hoge oplosbaarheid in water en andere vloeistoffen en de uitstekende verteerbaarheid en maaglediging (slechts 20 minuten).
Het is verrijkt met BCAA’s en elektrolyten.
BCAA’s zijn essentiële elementen voor het behoud van spiermassa en om het herstel na fysieke inspanning te versnellen. Ze maken deel uit van de eiwitten.
Ze dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid tijdens en na de training en bevorderen een optimaal herstel na intense trainingen. Ze kunnen spierschade verminderen.
Ze kunnen spierschade verminderen.
De Bcaas dragen bij aan het creëren van een anabool milieu in je lichaam.

Dankzij de elektrolyten helpt het om een goede hydratatie te behouden tijdens en na de training, omdat deze verloren gaan door zweet.Ze helpen spierkrampen voorkomen, verminderen vermoeidheid, spelen een rol bij de juiste regulatie van de stofwisseling en bepaalde hormonen en bevorderen de overdracht van zenuwimpulsen.De consumptie van elektrolytenhoudende dranken helpt om kracht, prestaties, uithoudingsvermogen en concentratie op peil te houden.

Hoe te gebruiken?

Meng 30 g (1 maatschep) met 500 ml water of drank naar keuze en neem 10 minuten voor de training in. Voor het beste resultaat neem een 2de dosering vlak na de training, met direct daarna een portie hoogwaardige eiwitten zoals Biotech Iso Whey

life pro recopro cluster dextrin bcaa

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “Life Pro – RecoPro 1kg” te beoordelen