Mountain Joe’s – Protein Rice Cakes

2.9029.90

Beschrijving

Mountain Joe’s Protein Rice Cakes

RiceCakeWhiteChoc 8

 

Maak kennis met de allereerste eiwit rijstwafel: De ultieme verwennerij zonder schuldgevoel.

Ze zijn terug met een baanbrekende innovatie die een revolutie teweeg zal brengen in de snackervaring van je gezonde levensstijl. Zeg vaarwel tegen gewone rijstwafels en maak plaats voor het buitengewone! Onze handige Mountain Joe’s Protein Rice Cakes zijn een verrukkelijke combinatie van bakkerijachtige lekkernijen en eiwitrijke voeding.

Bij Mountain Joe’s hebben we de dingen naar een hoger niveau getild door elke rijstwafel te omhullen met een decadente laag pure chocolade (niet alleen een topping!). Elke hap is een hemelse verwennerij die je trek bevredigt terwijl je gezondheidsdoelen intact blijven. Ze zijn de perfecte snack voor onderweg om je proteïne fix te krijgen. En hier is het beste deel: elke verpakking van 2 biedt meer dan 10 g eiwit, met minder dan 1 g suiker.

Waarom  Mountain Joe’s Protein Rice Cakes kiezen?

Hoog eiwitgehalte: Deze rijstwafels zitten boordevol eiwitten, waardoor ze een ideale snack zijn om je actieve levensstijl van brandstof te voorzien en spierherstel te ondersteunen.
Glutenvrij: om tegemoet te komen aan een coeliakie dieet.
Vegetarisch: We hebben ervoor gezorgd dat onze Protein Rice Cakes gemaakt zijn met vegetarisch-vriendelijke ingrediënten.
Laag suikergehalte: We begrijpen het belang van een gebalanceerd dieet en daarom hebben we het suikergehalte verlaagd, zodat je je zoete trek kunt stillen zonder je gezondheid in gevaar te brengen.
Twin Pack: Elke verpakking bevat twee verrukkelijke rijstwafels, een handige en portie-gecontroleerde snackoptie.

Volledig ondergedompeld in een laagje pure chocolade: In tegenstelling tot traditionele rijstwafels zijn onze Mountain Joe’s Protein Rice Cakes volledig bedekt met een laagje pure chocolade, wat de smaak en verwennerij verhoogt.

Deze superhandige snack is perfect als snack voor onderweg, als traktatie na het sporten of als schuldvrij toetje!

Bijkomende informatie

Smaak

Chocolate, White Chocolate

Aantal

2 rice cakes (64gr), 12 x 64gr

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “Mountain Joe’s – Protein Rice Cakes” te beoordelen