OLIMP – AAKG XPLODE POWDER 300gr

34.90

Beschrijving

OLIMP AAKG XPLODE  EEN UITSTEKENDE FORMULE, KRACHTIGE DOSIS, EEN GROTE SMAAK, MAAR HET BELANGRIJKSTE: EEN UITGEBREID EFFECT

Xplode ™ is een reeks producten die worden gekenmerkt door hoge oplosbaarheid en verbluffende, intens fruitige, aromatische smaken die vrij kunnen worden gecombineerd en gemengd. Vanwege de maximale micronisatie van deeltjes, kunnen alle actieve stoffen in elk product in deze unieke serie volledig door het lichaam worden opgenomen. Geen goedkope alternatieven!

OLIMP AAKG XPLODE® – een ultra geconcentreerde formule

Wat is OLIMP AAKG XPLODE®?

Een voedingssupplement van topkwaliteit in de vorm van goed assimileerbaar arginine alfa-ketoglutaraat (AAKG), dat het dieet aanvult met L-arginine.

Wat zijn de voordelen van OLIMP AAKG XPLODE®?

Een ultrageconcentreerde formule – 3750 mg AAKG in 5 g van het product! efficiëntie, 300 g is gelijk aan 60 porties, onmiddellijke opname dankzij de poedervorm. Geen vertraging typisch voor pillen of capsules, volledige vrijheid bij het kiezen van de portiegrootte. U bent niet langer beperkt door strikte dosis, u kunt de precieze hoeveelheid van het product dat u op een bepaald moment nodig hebt, de perfecte oplosbaarheid, een unieke en geweldige smaak meten.
COMPOSE UW PRE-WORKOUT STACK met AAKG Xplode powder®! – een nieuwe ultra geconcentreerde formule!

AANDACHT! Een nieuwe ultra geconcentreerde formule! Pas het deel aan uw behoeften aan, denk eraan dat elke 5 g van het product 3750 mg AAKG van topkwaliteit bevat!

Onthouden! AAKG XPLODE powder® is gemaakt volgens de hoogste normen die vereist zijn voor de productie van farmaceutische producten.

TIP : Voor een krachtige, complete pre-workout , neem 1 dosis (5gr) OLIMP AAKG XPLODE bij 1 dosis OLIMP BCAA XPLODE ENERGY  Of meng Olimp AAKG Xplode bij elke pre-workout voor een betere pump.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OLIMP – AAKG XPLODE POWDER 300gr” te beoordelen