Protein Oat Cookies
– 100gr Haver , havermout of meusli
– 100gr Amandelmelk
– 100 grIronize Whey Delight (Nutella , Snickers, Malteser , Bounty of Oreo smaak)
– 50gr donkere chocolade (+70%)
Bereiding :
Alles mengen (behalve de chocolade) , is het mengsel te nat doe er dan wat extra havermout bij,
te droog: dan wat extra amandelmelk, en alles in een vorm gieten (bij voorkeur rubber bakvorm) ,
laten uitharden in vriezer voor 30 minuten.
Na 30 minuten de vorm snijden in de gewenste grote. Plaats terug in de vriezer.
Dan neem je een pan met warm water, plaats daar een kleiner kommetje in en zet op het vuur.
Laat de chocolade in het kleinste kommetje rustig smelten. Als de bars gehard zijn coaten met de chocolade en in de koelkast plaatsen of direct opsmullen!
Voedingswaarde per 100gr (op basis van havermout en ironize snickers) :
Kcal : 321.23
Proteine : 26.7gr
Vet : 11.36gr
Koolhydraten : 27.19gr (waarvan 4.77gr suiker)
Met dank aan Jana Beeckman voor het recept!