QNT – Energel

1.6039.90

Beschrijving

QNT ENERGEL

 

QNT Energel

Waarom QNT ENERGEL gebruiken?

QNT ENERGEL is een energiegel die is samengesteld uit een mengsel van snelle en langzame koolhydraten. Snelle koolhydraten verhogen de bloedsuikerspiegel snel, terwijl langzame suikers deze geleidelijk verhogen. Deze mix van koolhydraten geeft u een ongelooflijke hoeveelheid energie waarvan u kunt genieten tijdens uw inspanningen.

Koolhydraten zijn de bondgenoten van uw prestaties en zullen u helpen uw doelen te bereiken door u tijdens uw inspanningen te ondersteunen. Koolhydraten worden opgeslagen in de spieren en circuleren in het bloed en helpen u om uw prestaties te maximaliseren. De koolhydraten die aanwezig zijn in de QNT ENERGEL geven u een echte boost.

Bovendien zorgt de bloedcirculatie ervoor dat de hersenen zichzelf van koolhydraten voorzien. De impact hiervan op de hersenen zal een kickstart effect veroorzaken waardoor u zich fit zult voelen. Het effect van glucose in de hersenen zal het gevoel van vermoeidheid helpen verminderen.

2022 03 03 12 56 46 Energel Energie gel rode vruchten 25 x 55 ml

Door guarana en cafeïne toe te voegen, gaat uw training nog verder. Wanneer u denkt dat u het einde van uw capaciteiten bereikt, dan zal de efficiëntie van de Energel u verrassen door u een aanzienlijke boost van energie te geven. Ten slotte bevat het ook vitamine B12 dat zal bijdragen aan een normaal energiemetabolisme. Energel is de energiegel waarmee u uw prestaties kunt maximaliseren en u sterker kunt maken dankzij de inname van koolhydraten en de werking van guarana en cafeïne.

Het lichaam gebruikt twee belangrijke energiebronnen: vet en koolhydraten. De eerste moet door het lichaam worden verwerkt via het metabolisme om door de spieren te worden gebruikt. Omdat dit proces niet in korte tijd plaatsvindt, is het een energiebron die niet onmiddellijk effectief is. Koolhydraten kunnen daarentegen direct door het lichaam worden gebruikt voor energie. De consumptie van koolhydraten is optimaal tijdens intensieve lichamelijke inspanning. Inderdaad, hoe meer inspanning, hoe meer energie het lichaam vrijgeeft uit koolhydraten.

Hoewel koolhydraten de ideale bondgenoten zijn voor jouw intense prestatie, wordt er helaas maar een beperkte hoeveelheid opgeslagen in de spieren. Daarom zal het lichaam, wanneer u aan intensieve lichamelijke activiteit deelneemt, energie halen uit de opslag van koolhydraten, die dan vrij snel uitgeput raken. Daarom is de inname van een energiegel ideaal om uw koolhydraat voorraden op peil te houden tijdens uw intensieve training. Door Energel Energy Gel te nemen, kunt u uw koolhydraatvoorraden herstellen om u continu van energie te voorzien.

ENERGEL

Hoe gebruikt u QNT ENERGEL ?

In een compact formaat, praktisch en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen, QNT ENERGEL is de essentiële energiegel om u te helpen tijdens uw momenten van intense inspanning. Om u te laten variëren van de geneugten, is Energel verkrijgbaar in heerlijke smaken bosvruchten en limoen.

Dankzij de werking van guarana, cafeïne en snelle en langzame koolhydraten, wordt het innemen van Energel voor of tijdens uw training aanbevolen. Voorafgaand aan uw training zal deze gel het ideale supplement zijn om uw energiereserves voor te bereiden en een lange, intensieve sessie aan te gaan. Tijdens uw training geeft deze QNT ENERGEL u een boost waardoor u verder kunt gaan in uw prestatie.

Neem één tot meerdere verpakkingen voor of tijdens de inspanning voor direct energie.

 

INGREDIËNTEN :

Glucosesiroop, water, isomaltulose (Palatinose*), fructose, zuurteregelaars: E330/E296, aroma, verdikkingsmiddel: E415, guarana (Paullinia cupana, wortel), conserveermiddel: E202, zout, cafeïne. *Palatinose is een bron van glucose en fructose.

 

Bijkomende informatie

Smaak

Lemon -Lime, Forest Fruit

Aantal

1 x 55ml, 25 x 55ml

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “QNT – Energel” te beoordelen