SCITEC – EAA + Glutamine 300gr

28.90

Beschrijving

SCITEC EAA + glutamine
Essentieel aminozuren- en glutamine-aminozuurcomplex voor elk moment

D38H8B7U8AAaEt5

Biedt essentiële aminozuren!
4250 mg EAA’s (inclusief BCAA’s)!
2000 mg L-Glutamine!
Nul suikergehalte!
Veganistisch product (gefermenteerde aminozuren)!

SCITEC EAA + glutamine‘-formule levert de meest waardevolle essentiële aminozuren, die voor ons onmisbaar zijn, omdat ze niet door het lichaam kunnen worden gesynthetiseerd en daarom door de voeding moeten worden geleverd. Door deze toe te voegen aan je supplementenregime – vooral rond of tijdens je training – is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat het lichaam optimale niveaus van zijn bouwstenen, de aminozuren, heeft!

De vertakte aminozuren (BCAA’s) behoren tot de essentiële en ze vertegenwoordigen ongeveer 35% van de essentiële aminozuren in spiereiwitten. Ons product bevat een hoge dosis BCAA-matrix (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine). Bovendien biedt onze formule u een geweldige dosis van 2 g L-Glutamine per portie, wat geen essentieel aminozuur is, maar het meest voorkomende aminozuur in het menselijk lichaam en een voorwaardelijk essentieel aminozuur, wat betekent dat wanneer het lichaam fysiek stress, kan er behoefte zijn aan inname via de voeding.

Dit product met zijn fruitige smaken zorgt voor een verfrissend gevoel tijdens de training en voorziet je van de belangrijkste aminozuren!

SCITEC EAA + glutamine is veganistisch, omdat het is gemaakt met gefermenteerde aminozuren (van planten), zodat het product kan worden gebruikt in speciale diëten, vooral geschikt voor consumenten die geen producten van dierlijke oorsprong eten.

Omdat ons product geen suikers en koolhydraten bevat, past het ook in elk soort suikervrij dieet (zoals het dieet van een concurrent) en kan het op elk moment worden gebruikt!

Gebruik SCITEC EAA + glutamine

Meng dagelijks 1 portie (9 g) met 500 ml water.

EAA Glutamine 300

Bijkomende informatie

Smaak

Pink Lemonade, Mango, Melon Cola, Cherry Lime

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “SCITEC – EAA + Glutamine 300gr” te beoordelen