SCITEC – SUPERHERO 285gr

34.90

Beschrijving

Scitec Nutrition Superhero Pre workout poeder

SUPERHERO is het revolutionaire nieuwe pre-workout “superpoeder” in het nieuwe professionele assortiment van SCITEC.

Dankzij nooit eerder gebruikte ingrediënten, waaronder hoogwaardige merkactieve ingrediënten, is SUPERHERO een topformule die je absoluut moet proberen.

SABEET™-bieten zijn een bron van nitraat, dat de afscheiding van stikstofmonoxide stimuleert. Gecombineerd met L-citrulline, een uitstekend stimulerend middel voor arginine en stikstofmonoxide, zijn de resultaten spectaculair.

Cognizin®, een merkproduct van Kyowa, is een vorm van citicoline, een essentieel tussenproduct in de synthese van het belangrijkste fosfolipide in celmembranen, fosfatidylcholine. Citicoline activeert het centrale cholinerge systeem.

AstraGin™ is gemaakt van sterk gefractioneerde Astragalus en Panax Notoginseng en werkt synergetisch samen met de andere voedingsstoffen in SUPERHERO.

Glutathion is een zeer belangrijke antioxidant voor het lichaam. Vitamine C draagt ​​bij tot de normale werking van het immuunsysteem. * Een flinke dosis cafeïne met extracten die fytochemicaliën bevatten, zorgt voor een stimulerende werking die de concentratie en de hersen-spierverbinding bevordert.

*Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door het Europees Agentschap voor voedselveiligheid en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).
Gebruikstips

Meng één dosis (2.5gr, 1/4 maatschepje) met 250 ml water. Consumeer voor de training.
Aandacht

Bevat cafeïne (70 mg per aanbevolen dagelijkse portie), niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Bij sommige mensen kan bèta-alanine een tintelend gevoel op de huid veroorzaken, dat van voorbijgaande aard en onschadelijk is Voedingssupplementen moeten worden gebruikt als onderdeel van een gezonde levensstijl en mogen niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Allergenen info

Product vervaardigd in een fabriek met melk, eieren, sojagluten, pinda’s, noten, noten, selderij, vis en schaaldieren.

Superhero Scitec Nutrition Pre workout

 

Bijkomende informatie

Smaak

Cola Lime, Red Chai Latte, Wildberry

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “SCITEC – SUPERHERO 285gr” te beoordelen