Sculpt Gel – Absteel Gel

6.9022.90

SKU: N/B Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Sculpt Gel Absteel Gel: verwijdert plaatselijk vet, verstevigd en bestrijdt cellulitis

Sculpt Gel Absteel Gel helpt bij het verminderen van plaatselijk vet, met name buikvet, naast een esthetisch probleem is het ook een gezondheidsrisico. Het toont de moeilijkste gebieden waar vet zich gewoonlijk ophoopt: in de buik, billen, heupen en benen. Het verbetert de bloedcirculatie, helpt weefsels af te voeren en elimineert cellulitis. Het voorkomt het vasthouden van water, verbetert de spierspanning, vermindert zwelling. Het helpt bij het elimineren van gifstoffen, bevordert de collageensynthese. Het verbetert de gezondheid van de huid, bestrijdt rimpels en verslapping. Het bevat een combinatie van krachtige en bewezen ingrediënten en formules, zoals Actiporine 8G ™, Actisculpt ™ en Bio Slim ™.

Sculpt Gel Absteel Gel

Sculpt Gel Absteel Gel is een voedingssupplement dat een combinatie van bewezen ingrediënten biedt die helpt bij het elimineren van gelokaliseerd vet en cellulitis bestrijdt. Wanneer vet zich ophoopt in de buik, raken weefsels gestrest en produceren ze een ontstekingsreactie die chronisch kan worden en weefselschade kan veroorzaken. Buikvet is gerelateerd aan lage testosteronspiegels, en mannen met dit probleem hebben niet dezelfde energie, spierkracht en zin in seks als mannen met hogere testosteronniveaus. Deze formule helpt dit probleem om te keren door de buik, billen, heupen en benen te versterken. Het verbetert ook de bloedcirculatie, zuurstofvoorziening van weefsels, verwijdert water en helpt cellulitis en zwelling te bestrijden.

Het helpt bij het verwijderen van gifstoffen, het is een antioxidant en stimuleert de collageensynthese, verbetert daardoor de gezondheid van de huid, voorkomt verslapping, vet en cellulitis, en bestrijdt ook rimpels. Dit is een van de meest populaire producten om plaatselijk vet te verwijderen en kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt.
Feiten over Sculpt Gel Absteel Gel

 • Helpt bij het verminderen van plaatselijk vet
 • Tonen van de moeilijkste gebieden
 • Verbetert de bloedcirculatie
 • Helpt weefsels af te voeren
 • Bestrijdt cellulitis en verslapping
 • Voorkomt het vasthouden van water
 • Verbetert de spierspanning
 • Voorkomt een opgeblazen buik
 • Helpt bij het verwijderen van gifstoffen
 • Bevordert de synthese van collageen
 • Verbetert de gezondheid van de huid
 • Bestrijdt rimpels

Aanbevolen gebruik: 1 à 2 keer per dag aanbrengen door de huid te masseren, bij voorkeur na het douchen en voor het slapen gaan.

INGREDIENTS

Aqua, alcohol denat, propylene glycol, menthol, caffeine, peg-12 dimethicone, carbomer, camphor, parfum, lecithin, dipropylene glycol, glycerin, carnitine, triethanolamine, escin, methyl nicotinate, coleus forskohlii root extract, pvp, theophylline, threonine, tromethamine, commiphora, mukul resin extract, equisetum arvense extract, fucus, vesiculosus extract, hedera helix extract, laminaria, digitata extract, phenoxyethanol, potassium sorbate, sodium benzoate, citric acid, benzyl salicylate, citronellol, coumarin, d-limonene, linalool.

Bijkomende informatie

Hoeveelheid

50ml, 200ml

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “Sculpt Gel – Absteel Gel” te beoordelen