STACKER – RUSH N.O.X. 360gr

(1 klantbeoordeling)

29.95

Beschrijving

Stacker RUSH NOx is een professionele NO-STIM pre-workout voor hardcore krachtsporters.

STACKER RUSH NOX

Samengesteld voor hen die op zoek zijn naar de nieuwste en ultieme prestatie verhogende ingrediënten. Veel pre-workout producten bevatten stimulanten zoals caffeine om jou een flinke boost te geven. Maar op dagen dat je later op de avond traint, of in weken dat je ook al een vetverbrander neemt, wil je die extra cafeïne niet. Daarom introduceert Stacker RUSH NOx een pre-workout die vol zit met prestatie bevorderende stoffen, maar volledig vrij is van stimulanten. 100% pomp en 0% stimulanten.

Kenmerken
★ De perfecte pre-workout voor de krachtsporter!
★ Knallen voor atleten en krachtsporters
★ Verkrijgbaar in 1 formaat: 360 gram (30 doseringen)
★ Een pre-workout in 2 heerlijke smaken: Fruit Punch, Tropical

Stacker RUSH NOx bevat geen geheimzinnige “Matrix” of “blend”. Tot op de milligram nauwkeurig kan je op het etiket zien wat je inneemt. Stacker RUSH NOx. combineert 100% transparantie met 100% kwaliteit. Ieder schepje van 12 gram levert je 3 gram creatine 1,5 gram beta alanine, 1,5 gram N.O. boosters (arginine, citrulline, histidine), 1 gram BCAA’s en bijna 1 gram aan neurotransmitters en focus ingrediënten.

Voordelen van RUSH N.O.X.
★ Een N.O. booster zonder stimulanten
★ Snelle vasculaire spierpomp
★ Verbetert je trainingsresultaat en je spieruithoudingsvermogen
★ Messcherpe focus
★ Vergroot je spierkracht en je spiermassa

Wat kan je verwachten van RUSH NOx?
Onze samenstelling geeft jou een krachtige spierpomp, een langdurig uithoudingsvermogen, een toename aan pure kracht en niet te vergeten dikkere spieren. Het unieke aan onze samenstelling is dat je totale hoeveelheid zuurstof richting je spier geoptimaliseerd wordt. Hoe meer zuurstof er naar je spieren getransporteerd wordt, des te langer jij op absoluut maximale kracht kunt presteren!

RUSH NOx is uiterst effectief als je het als enige pre-workout gebruikt, maar het is mogelijk om dit product te combineren met ieder ander supplement of om STIM pre workouts te versterken zoals de Stacker INFERNO

Met RUSH N.O.X ben je niet te stoppen!

Rush NOX Stim Free Stacker 2 360 gram 30 servings supplement

Gebruiksaanwijzing en werking RUSH N.O.X.
Meng 1 maatschep (12 g) met 200 ml water, neem 20-30 minuten voor een training op een lege maag (minstens 1.5u na het eten).

Aanduiding en waarschuwing: Dit is een voedingssupplement. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines en mineralen om aan de menselijke behoefte te voldoen. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde voeding. Te gebruiken vanaf 18 jaar en buitenbereik van kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit product is niet bestemd voor zwangere vrouwen, of vrouwen die borstvoeding geven. Raadpleeg een expert als u ook andere supplementen en stimulantia zoals cafeïne of een monoamineoxidaseremmer (MAOI) gebruikt. Gebruik dit product niet als u hart- of vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen heeft. Droog bewaren op kamertemperatuur. Het batchnummer en de ten minste houdbaar tot (exp) staan vermeld op de achterkant van dit product.

Waarom staat er soms weinig of geen informatie over de werking van een product?
Helaas mogen wij tegenwoordig, door strenge EU-wetgeving, maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die staan in de EU database mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen we daarom veelal niet delen. Zo mogen we bijvoorbeeld niets zeggen over de werking van cafeïne, terwijl de werking van koffie bij iedereen bekend is.

Bijkomende informatie

Smaak

Tropical, Fruit Punch

1 beoordeling voor STACKER – RUSH N.O.X. 360gr

5,0
Based on 1 review
5 star
100
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%
  1. Devlin Weis (geverifieerde eigenaar)

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen