Aanbieding!

STACKER – STACKER4 (ephedrafree) 100caps

(2 klantbeoordelingen)

Original price was: €29.90.Current price is: €24.90.

SKU: Stacker-stacker4 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Stacker 4 efedra vrij is de krachtigste (1e generatie) Stacker. Stacker 4 heeft een optimale mix van energieverhogende stoffen met een positieve invloed op de vetstofwisseling.

Stacker 4 eigenschappen:

Ondersteunt het afslanktraject en zorgt voor een fit en goed gevoel tijdens de afslankkuur.

Sinds de succesvolle introductie wordt dit product door velen vergeleken met de ”oude” Stacker 4 formule en voldoet het aan de gestelde afslankwensen. Stacker 4 heeft een zeer uitgekiende samenstelling om uw overtollige kilo’s snel te verliezen. Tegelijkertijd krijgt u een enorme energieboost wat u scherp en alert houdt.

Stacker 4: Krachtigste vetverbrander ooit!
Stacker is al jarenlang de meest populaire ververbrander met stacker 4 al sinds 2005 bovenaan alle ranglijsten. Stacker 4 is de nieuwste stacker van NVE Pharmaceuticals en werkt beter dan al zijn voorgangers. Stacker 4 is vrij van Ephedra en maakt al je afslankwensen waar.

Stacker 4 verhoogt je natuurlijke stofwisseling waardoor je veel meer energie verbrandt. De ingenomen calorieën worden niet meer omgezet in vetreserve maar daadwerkelijk verbruikt waardoor je niet meer langzaam aankomt maar juist afvalt. Een bijkomend effect van Stacker 4 is dat je er een flinke energieboost van krijgt en het hongergevoel wegneemt. Dus niet langer last van dat futloze gevoel maar fit en energiek.

Het unieke effect van Stacker 4 wordt veroorzaakt door hoge doseringen cafeïne, guarana, groene thee extract en Yerba Mate. Daarnaast is stacker 4 zo gefabriceerd dat het alleen vet verbrandt tijdens het afvallen en de spiermassa met rust laat.

Stacker 4 gebruik:

Neem 1 capsule in met voldoende water 30 minuten voor elke maaltijd waarvan 1 dosering net voor de training. De maximale dosering is 3 capsules per dag.

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als caffeïne. Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

 

Stacker_4

DISCLAIMER :

Door de regels en wetten opgelegd door het FAVV (Federaal Agentschap voor de VoedselVeiligheid) mogen er niet langer claims en beweringen worden vermeld die niet clinisch of wetenschappelijk kunnen onderbouwd worden.

Voor meer info en uitleg over dit product gelieve contact met ons op te nemen of langs te komen in de winkel.

2 beoordelingen voor STACKER – STACKER4 (ephedrafree) 100caps

5,0
Based on 2 reviews
5 star
100
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%
  1. Loïc Langeraert (geverifieerde eigenaar)

    Werkt goed !

    (0) (0)
  2. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen