Trec – PROZMA+ 90Caps

19.90

Beschrijving

TREC PROZMA+

Samenstelling van gechelateerde minerale componenten
– Verrijkt met vitamine B6
– Bevat zink, dat bijdraagt aan de normale DNA- en eiwitsynthese
– Gepatenteerde ZMA ™ -formule

TREC PROZMA+ bevat een gepatenteerde samenstelling van gechelateerde minerale componenten: zink- en magnesiumvormen verrijkt met vitamine B6, die de regulatie van hormonale activiteit beïnvloedt. TREC PROZMA+  bevat zink, magnesium, vit. B6 en DAA ondersteunen de regeneratie van het lichaam ‘s nachts. Zink draagt ​​bij aan de juiste synthese van DNA en eiwit. Magnesium draagt ​​bij aan het verminderen van vermoeidheid en moeheid en ondersteunt het goed functioneren van de spieren, en vit. B6 draagt ​​bij tot de regulatie van hormonale activiteit.

TREC PROZMA+ wordt aanbevolen als aanvullend product met D-asparaginezuur (DAA), mineralen: zink en magnesium, en vit. B6 vóór de nachtelijke herstelperiode.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 1 capsule.

HOE TREC PROZMA+TE GEBRUIKEN

Neem een ​​enkele portie van het product – 1 capsule met water. Gebruik 1 portie per dag, bij voorkeur 30 – 60 minuten voorbedtijd.

WAARSCHUWINGEN:
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Gebruik het product niet als vervanging voor een gevarieerd dieet. Kinderen, zwangere of zogende vrouwen mogen het product niet gebruiken. Gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Het product kan allergenen bevatten zoals: melk, soja, tarwe, gerst, haver, eieren, pinda’s en noten.

OPSLAG:
Bewaar deze verpakking goed gesloten op een droge plaats, bij een temperatuur van 15-25 ° C. Buiten bereik van kinderen bewaren

VOEDINGSWAARDE per Capsule :
DAA 250mg
Magnesium 250mg
Zinc 15mg
Vit B6 6mg

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “Trec – PROZMA+ 90Caps” te beoordelen