Wat is een pre-workout?

Wat is een Pre-Workout?

Een Pre Workout is een supplement dat bestaat uit ingrediënten die speciaal zijn samengesteld om je lichaam voor te bereiden op de training of inspanning die gaat komen. Een goede pre workout levert een positieve bijdrage aan de training of inspanning doormiddel van een energieboost. Een pre workout is zo samengesteld dat je hierdoor een betere prestatie kan leveren door harder, intensiever en langer te trainen of sporten. Bovendien bevordert een pre workout het concentratie vermogen ofwel de focus tijdens een training of inspanning. Pre-workouts zijn sterk aan te raden voor een intensieve training, sport, fysieke inspanning of het sneller behalen van je fitnessdoelstellingen.

Hoe werkt een Pre Workout supplement

De ingrediënten uit een pre workout supplement zijn zo samengesteld dat het de bloedsomloop bevorderd, het lichaam voorziet van energie, en de ingrediënten zorgen ervoor dat je mentaal scherp bent. Hierdoor kan je het uiterste van je lichaam vragen en heb je een goede pomp tijdens het trainen of sporten. Het lichaam heeft ongeveer 15 minuten tot 30 minuten nodig om de pre workout op te nemen. Neem 15 tot 30 minuten voor de training of inspanning de pre workout in. De opname snelheid kan verschillende zijn per persoon en per dag, test wat voor jou het beste werkt. De ideale manier om de pre workout in te nemen is in een shake beker met water. Voor een optimale werking helpt het om je mentaal alvast voor te bereiden op de training of inspanning die gaat komen. Een pre workout heeft naast een fysieke werking ook een psychologische werking. Een pre workout geeft jou het gevoel dat je meer kan bereiken in jouw training of inspanning, waardoor je daadwerkelijk meer aan durft en meer gaat doen.

Hier vind je enkele pre-workout supplementen met bewezen kracht!

De voordelen van pre-workout supplementen

Krachttoename
Sneller herstel tussen sets
Grotere pomp
Scherpe focus
Langer uithoudingsvermogen
Verhoogd metabolisme
Vet verbranding
Toename in spiermassa (door harder te trainen)
Sterke motivatie

Een aanrader is onze BOOGIEMAN , INFERNO of OLIMP REDWEILER  met enkel bewezen werken ingredienten in een duidelijk lijst. Wil je liever wat meer persoonlijke info welke pre het beste bij jou past, contacteer ons dan via de chat of contactformulier of kom langs in de shop.

LET OP : Een pre-workout kan je helpen om je trainingen die extra boost te geven die het nodig heeft, verwaarloos echter je voeding niet, meer info daaromtrent vind je in onze andere ARTIKELS

Een proteine supplement , aminozuren en/of weight gainer zal je lichaam helpen sneller te herstellen en zo spieren op te bouwen!

Een reactie achterlaten