Life Pro – Tasty Rice 1kg

7.90

Beschrijving

Life Pro Tasty Rice

Life Pro Tasty Rice is een product gemaakt van voorgegelatineerd rijstmeel, dat alle eigenschappen en voedingsstoffen van rijst behoudt, waardoor je snel en gemakkelijk verschillende crèmes of recepten kunt bereiden.

Wat is Life Pro Tasty Rice

Voor iedereen die de hele dag door verschillende soorten koolhydraten binnenkrijgt, is rijst een van de meest geschikte opties vanwege zijn eigenschappen en kenmerken.

Rijst is een van de meest geschikte opties vanwege zijn eigenschappen en kenmerken.

Life Pro Tasty Rice is een nieuwe manier om koolhydraten uit rijst te leveren met een hogere opnamesnelheid en hydratatie. Om dit voedingsmiddel te verkrijgen, wordt alleen natuurlijke rijst gebruikt, die wordt onderworpen aan een specifiek proces dat het transformeert, pre-gelatinering genaamd.

Wat zijn de voordelen van Life Pro Tasty Rice?

– Het biedt een snelle bron van energie. Het helpt om de glucosevoorraden vóór de training op te laden, zodat uitgeputte glucosevoorraden na de training kunnen worden aangevuld en aangevuld.
– De verteerbaarheid en absorptie is veel sneller dan bij andere conventionele rijstmelen.
– Vermijd gastro-intestinaal ongemak omdat de pregelatinering het verteringsproces vergemakkelijkt.
– Oplossen in melk, sap of water is veel gemakkelijker.
– Het kan ook worden gebruikt als verdikkingsmiddel om textuur te geven aan desserts, cakes en vele andere recepten.

Hoe gebruik je Life Pro Tasty Rice?

Het voorgegelatineerde rijstmeel Tasty Rice kan worden gebruikt als ingrediënt in recepten, zowel de neutrale smaak als de zoete smaken waarin het is ontworpen.

Het kan gecombineerd worden met andere ingrediënten in recepten, hetzij de neutrale smaak of de zoete smaken waarin het is ontworpen.

Het kan gecombineerd worden met andere voedingsmiddelen zoals eiwitten, noten of in recepten verwerkt worden als verdikkingsmiddel dankzij de romige textuur.

Voor de bereiding is het alleen nodig om de gewenste hoeveelheid of een dispenser van 50 gram te mengen met water, melk, groentedrank of sap naar keuze tot een dikkere of dunnere textuur is bereikt, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur.

 

tasty rice voedingswaarde

Ingrediënten : Voorgegelatineerd rijstmeel, aroma en zoetstof : sucralose.

Bijkomende informatie

Smaak

Chocolate Peanut, Choco Monkey, Cookies, Neutral, Strawberry Cheesecake, White Chocolate

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “Life Pro – Tasty Rice 1kg” te beoordelen