OLIMP – Gold Omega 3+D3+K2

19.90

Beschrijving

OLIMP  Gold Omega 3+D3+K2

– Zorgt voor de goede werking van het hart, de bloedsomloop en helpt bij het behoud van gezonde botten

– Bevat hoogwaardige en geconcentreerde koudwatervisolie

– Hoog gehalte aan omega-3 vetzuren aangevuld met vitamine D, K en E

OLIMP  Gold Omega 3+D3+K2 Een voedingssupplement met een hoog gehalte aan omega-3 met vitamine D3 en K2. Premium fijne geconcentreerde koudwatervisolie met een gestandaardiseerd gehalte van 65% aan omega-3-vetzuren die de voeding aanvult met essentiële omega-3-vetzuren. Gold Omega 3® D3+K2 bevat ook een hoog gehalte aan natuurlijke vitamine K uit natto, in zijn meest verteerbare en actieve vorm – menachinon-7 (vitamine K2). Het product is aangevuld met 2000 IE vitamine D (D3).

Omega-3 EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur) dragen bij tot de goede werking van het hart (een gunstig effect wordt verkregen bij een consumptie gelijk aan 250 mg EPA en DHA per dag).

Vitaminen D en K helpen de goede werking van het cardiovasculaire systeem te behouden – vitamine K draagt ​​bij tot de normale bloedstolling, terwijl vitamine D helpt om een ​​normaal calciumgehalte in het bloed te behouden.

Vitamine D speelt ook een rol bij het behoud van gezonde botten en tanden, draagt ​​bij aan een goede opname van calcium en fosfor en zorgt voor een goede werking van het immuunsysteem.

Vitamine K draagt ​​ook bij aan het behoud van gezonde botten.

Gold Omega 3 D3 K2 Sport Edition

 

 

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “OLIMP – Gold Omega 3+D3+K2” te beoordelen