Olimp- R-WEILER Pre workout Shot

2.5039.90

Beschrijving

Olimp- R-WEILER Pre workout Shot

Olimp- R-WEILER Pre workout Shot

Ervaar de ultieme golf van energie en focus met Olimp- R-WEILER Pre workout Shot, je metgezel voor intense trainingen! Ontketen je volledige potentieel en til je prestaties naar nieuwe hoogten.

Olimp- R-WEILER Pre workout Shot is met precisie gemaakt en wordt ondersteund door geavanceerd onderzoek. Het is een krachtpatserformule die is ontworpen om je trainingssessies in vuur en vlam te zetten. Elke handige shot zit vol met een krachtige mix van prestatieverbeterende ingrediënten, waaronder beta-alanine, citrullinemalaat en cafeïne, strategisch gecombineerd om uithoudingsvermogen, pomp en mentale alertheid te optimaliseren.

Voel de kick als je spieren klaar zijn voor actie, dankzij de dynamische synergie van zorgvuldig geselecteerde bestanddelen. De snelwerkende formule zorgt voor een snel begin van de effecten, zodat je met ongeëvenaarde intensiteit de sportschool in kunt. Of je nu een uitdagende krachttraining doet of een cardiosessie met hoge intensiteit domineert, Olimp- R-WEILER Pre workout Shothelpt je.

Neem geen genoegen met gewoon – upgrade je pre-workout routine met Olimp- R-WEILER Pre workout Shot. Verhoog je trainingservaring, verpletter je doelen en laat elke training tellen. Ontketen de kracht van binnen en laat Olimp R-Weiler de katalysator zijn voor jouw fitnesssucces!

Gebruik :

Neem 7.50ml (1/8 ste van een shot) , 20 a 30 minuten voor een training of activiteit om je kracht, alertheid en energie te verhogen, op een zo nuchter mogelijke maag.

Voedingsinformatie per 30ml (1/2 ampule)

Olimp Rweiler Pre Workout Shot support

Bijkomende informatie

aantal

1 shot (60ml), 20 x 60ml

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “Olimp- R-WEILER Pre workout Shot” te beoordelen