QNT – 92% Protein Casein 750gr

34.90

Beschrijving

QNT 92% Protein Casein

92 protein casein vanilla flavour 750 g
– Langzaam verteerbare proteïne
– Combinatie van micellaire caseïne en calciumcaseïnaat
– Weinig suiker , laag in vet

QNT 92% Protein Casein  is een caseïnemix die is samengesteld uit micellaire caseïne en calciumcaseïnaat en die spieronderhoud mogelijk maakt. Ultra gefilterd en daardoor zeer zuiver, het bevat 92% proteïne. Het is het complexe productieproces waardoor dit eiwit langzamer in het lichaam kan worden verteerd. De filtering maakt het ook erg soepel en daarom erg gemakkelijk te consumeren. Met een zeer laag gehalte aan suiker, vet en rijk aan B-vitamines, is de Protein 92 caseïne-formule verkrijgbaar in chocolade- of vanillesmaak ideaal voor spieropbouw.
QNT 92% Protein Casein  is een caseïne met een optimale samenstelling

Het bijzondere van QNT 92% Protein Casein is dat het langzaam in het lichaam wordt opgenomen. Door deze eigenschap kan het continu in het lichaam worden verdeeld en daardoor de spiermassa behouden. QNT 92% Protein Casein is een ideaal eiwit voor spierontwikkeling, naast het bevorderen van een beter herstel. Deze formule bestaat uit calciumcaseïnaat en micellaire caseïne en bevat de essentiële ingrediënten voor het behoud van spiermassa. Met 92% proteïne en bijna nul koolhydraten en vetten, is QNT 92% Protein Casein geschikt voor elke bevestigde atleet of beginner.

QNT 92% Protein Casein is een caseïne die onder andere is samengesteld uit micellaire caseïne. Dit laatste is een heel puur eiwit omdat het niet is verwerkt. Omdat het geen behandeling heeft ondergaan, is het zeer zuiver en heeft het een hoge biologische beschikbaarheid. Het wordt geassocieerd met calciumcaseïnaat, een caseïne die bij hoge temperatuur wordt gefilterd. Dit laatste is ideaal in combinatie met micellaire caseïne, omdat het de vertering van aminozuren bevordert. Het mengsel van deze twee caseïnen in Protein 92 bevordert een langzame en langdurige spijsvertering in het lichaam. De impact van deze spijsvertering zal het metabolisme in de spieren helpen verbeteren.

Naast de perfecte combinatie van micellaire caseïne en calciumcaseïnaat, bevat QNT 92% Protein Casein ook een complex van vitamines B. Deze vitamines zijn belangrijk vanwege hun rol in het metabolisme van spierontwikkeling en -onderhoud.

De langzame opname in het lichaam is ideaal om spierregeneratie te vergemakkelijken. Het is daarom ideaal met het oog op spierontwikkeling. Als u wilt afvallen, kan QNT 92% Protein Casein ook uw bondgenoot zijn. Het bevat inderdaad weinig calorieën, heeft ook een hoog eiwitgehalte en eigenschappen die het gevoel van volheid vergroten. Bovendien maakt de formule met weinig suiker en lipiden QNT 92% Protein Casein tot het ideale supplement om uw streefgewicht te ondersteunen door het behoud van uw magere massa te ondersteunen ten koste van uw vetmassa.
Wanneer moet QNT 92% Protein Casein caseïne worden ingenomen?

Samengesteld uit calciumcaseïnaat en micellaire caseïne, is het nemen van deze caseïne met een proteïnegehalte van 92% ideaal ‘s avonds. Dankzij het filterproces en de unieke samenstelling zorgt het voor een langzamere vertering in het lichaam.

Bovendien zorgen het hoge eiwitgehalte en de langzame assimilatie voor een gevoel van verzadiging, waardoor het hongergevoel dat uw spierontwikkeling kan schaden, wordt vertraagd. Caseïne bevordert ook het herstel, daarom wordt aanbevolen om het voor het slapengaan te consumeren om spierafbraak tegen te gaan. QNT 92% Protein Casein kan ook tussen de maaltijden of bij het ontbijt worden ingenomen. Het is tijdens deze lange fasen dat deze caseïne zorgt voor het behoud van de spiermassa door de toevoer van eiwitten gedurende een lange periode te bevorderen.

ingrediënten : Eiwitten (calcium caseïnaat (bevat melk), wei-eiwit concentraat (bevat melk)), smaakstof, natuurlijke smaak, zoetstof: sucralose, vit. B3 (nicotinamide), vit. B5 (calcium-D-pantothenaat), vit. B6 (pyridoxinehydrochloride), vit. B2 (riboflavine), vit. B12 (cyanocobal- amine).

Bevat melk. Voedingssupplement dat niet als vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde manier van leven gebruikt mag worden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.
REFERENTIESMAAK: VANILLE

92 Protein Casein Vanille 750g

Bijkomende informatie

Smaak

Vanille, Chocolade

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “QNT – 92% Protein Casein 750gr” te beoordelen