QNT – JOINT+ 60Caps

14.90

Categorieën: ,

Beschrijving

QNT JOINT+

QNT JOINT+

– Helpt bij het behouden van normale gewrichten
– Ondersteunt de productie van bindweefsel

– Draagt ​​bij aan het behoud van een normale spierfunctie

QNT JOINT+ is samengesteld uit een ideale formule die helpt bij het in stand houden van gewrichten en kraakbeen. Glucosamine en chondroïtine, de belangrijkste ingrediënten in QNT JOINT+ , helpen de normale structuur van de gewrichten te behouden en zorgen voor een goede gewrichtssmering. Aanbevolen voor alle atleten of actieve mensen, bevat dit voedingssupplement ook calcium en vitamine D die helpen bij het behoud van normale botten.
Gewrichten en kraakbeen

Glucosamine speelt een grote rol bij het onderhoud van gewrichten en kraakbeen. Gemaakt in het lichaam van glucose en glutamine, een aminozuur, kan het tekort ervan de degeneratie van kraakbeen veroorzaken. De afname van de productie kan vooral optreden met de leeftijd en kan een afname van de regeneratie van kraakbeen veroorzaken. De werking van glucosamine helpt bij het verlichten van gewrichtspijn en het bestrijden van gewrichtsaandoeningen.

Glucosamine helpt ook bij de regeneratie van bindweefsel. Glucosamine helpt ontstekingen in de weefsels te verminderen en helpt daarom de integriteit en regeneratie van kraakbeen te behouden om gewrichtspijn te verlichten.

Om de effecten van glucosamine te vermenigvuldigen, hebben we het gecombineerd met chondroïtine, het 2e hoofdingrediënt van het supplement Joint +. Deze combinatie verhoogt hun effectiviteit dankzij hun synergetische effecten. Omdat chondroïtine een bestanddeel is van kraakbeenweefsel, is de toevoeging ervan essentieel voor de sterkte en flexibiliteit van de gewrichten. De werking van chondroïtine in het lichaam helpt pijn in de gewrichten te verlichten en te verminderen.

Behoud van een normale spierfunctie

De ideale formule van het supplement QNT JOINT+ bevat ook calcium. De toevoeging van dit mineraal aan deze zeer onderzochte formule is niet triviaal. Dit komt omdat calcium voornamelijk bij de botten betrokken is. Door zich rechtstreeks aan de botten te hechten, zal de werking van het calcium in Joint + hun kracht helpen vergroten. Zijn rol in het lichaam helpt niet alleen om een ​​goede botgezondheid te behouden, maar verhoogt ook de kracht van spiercontractie. Het calciumgehalte in het supplement QNT JOINT+ is daarom ideaal om bij te dragen aan de ontwikkeling en goede werking van botten.

Voor nog meer effectiviteit bevat het supplement Joint + ook vitamine D3. De laatste, ook wel de zonnevitamine genoemd, helpt normale botten te behouden. Vitamine D3 is de vitamine D met de hoogste biologische beschikbaarheid. Gesynthetiseerd door de blootstelling van ons lichaam aan de zon, is het tekort niet ongebruikelijk in koelere landen. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het in het lichaam bijdraagt, vooral dankzij de vele voordelen die het met zich meebrengt. Naast het helpen behouden van normale botten, helpt de werking ervan in het lichaam de spierkracht te vergroten en draagt ​​het ook bij aan de goede werking van het immuunsysteem.

Het supplement Joint + helpt u pijn in verband met gewrichten, pezen en kraakbeen te bestrijden. Door het in te nemen, voelt u zich weer in vorm en beschikt u over al uw middelen. Het zal uw soepelheid en flexibiliteit helpen verbeteren, met name door zijn werking op de gewrichten.

Het innemen van het supplement Joint + vermindert de afbraak van kraakbeen en heeft bovendien een gunstig effect op de botten. Sporters stellen regelmatig hun lichaam op de proef. Botten, kraakbeen en gewrichten kunnen tijdens een training een enorme tol eisen. Daarom is het gebruik van Joint +, dat gewrichtspijn vermindert en helpt bij het behouden van spierfuncties en normale botten, ideaal is voor beginnende of ervaren atleten en actieve mensen.

QNT JOINT

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “QNT – JOINT+ 60Caps” te beoordelen