Scitec – Iso Whey Clear 1025gr

59.90

Beschrijving

Scitec Iso Whey Clear

Nieuwe Smaak, BLUEBERRY!!

Iso Whey Clear Blueberry kopie

Scitec Iso Whey Clear

– SUIKERVRIJ*
– LACTOSE VRIJ**
– GLUTENVRIJ***
– PALMOLIEVRIJ

Verfrissende drank op basis van eiwitten – niet alleen voor zomerdagen- gedurende de dag, voor, tijdens of na de training.

Ben je op zoek naar een licht zomers drankje of een lekkere verfrissing? Je bent niet alleen. Deze drankjes zijn enorm populair. Kon je er maar een vinden die in je trainingsroutine past. We hebben goed nieuws: onze nieuwe Iso Whey Clear bevat 20-21 gram eiwit per portie (afhankelijk van de smaak) en zonder toegevoegde suikers, waardoor het een uitstekend alternatief is voor een verfrissend drankje.

Dit eiwitdrankje is heel anders dan je normale proteineshake, ten eerste zijn de suiker en vetvrij, en vallen ze helemaal niet zwaar, met Scitec Iso Whey Clear neem je extra eiwitten op zonder het echt te beseffen, want je drinkt eigenlijk bijna limonade!

Het eiwitgehalte draagt ​​bij aan de spiergroei en het onderhoud en aan het behoud van een normale botstructuur.****

Het product is ook glutenvrij en verkrijgbaar in verschillende smakelijke smaken. Het is een transparante frisdrank, die het beste uit een glas kan worden gedronken voor een maximale aantrekkingskracht.

* <0,5 g suiker/100 ml kant-en-klaar product.
** <0,1 g lactose/100ml kant-en-klaar product.
*** Glutenvrij, volgens EU-regelgeving.
****Wetenschappelijk onderbouwde claims goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA).
Aanbevolen dosering Scitec Iso Whey Clear :

Meng een portie (25 gram, 3/4 maatschep) met 275 ml water. Goed schudden en het product 1-2 minuten laten rusten, totdat het schuim bezinkt. Drink het als een verfrissing wanneer je maar wilt. Voeg ijsblokjes toe voor een extra verfrissende drank.
Allergenen informatie

Bevat melk. Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, soja, pinda’s, noten, selderij, vis, schaaldieren en zwaveldioxide-ingrediënten verwerkt.
Waarschuwing

De consumptie van dit product is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

2022 07 14 14 09 37 Iso Whey Clear 1025 kg Scitec Nutrition

2022 07 14 14 10 26 Iso Whey Clear 1 025 kg Scitec Nutrition

INGREDIËNTEN: Wei-eiwit-isolaat 93%, aroma’s, zuur (appelzuur), zoetstoffen (sucralose, acesulafeme K), kleurstoffen (ammoniakkaramel, kopercomplexen van chlorofylen en chlorophyllins), ontschuimer [antischuimmiddelen (dimethylpolysiloxaan, siliciumdioxide) ].

 

Bijkomende informatie

Smaak

Green Tea Kiwi, Mango Peach, Blueberry

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “Scitec – Iso Whey Clear 1025gr” te beoordelen