Scitec – MyoFactor 285gr

27.95

Beschrijving

Scitec MyoFactor is een voedingssupplement in poedervorm met creatine, aminozuren, vitamines, mineralen, lecithine, inositol en Coleus forskohlii-extract. Gemaakt met zoetstoffen.

De multifunctionele (1) eigenschappen van het product zijn te danken aan de gevarieerde ingrediënten met verschillende toepassingsgebieden:

– Vitamine B6 is betrokken bij een normaal eiwit- en glycogeenmetabolisme.

– Zink en magnesium zijn betrokken bij de normale eiwitsynthese.

– Magnesium draagt ​​bij aan een normale spierfunctie.

– Vitamine D draagt ​​bij aan het behoud van een gezonde spierfunctie.

– Creatine verbetert de fysieke prestaties tijdens korte uitbarstingen van intensieve training. Het gunstige effect wordt bereikt bij een dagelijkse inname van 3 g creatine.

De functie van aminozuren in cellen – en in het menselijk lichaam in het algemeen – is divers en veelvoudig. Dit komt tot uiting in hun functionele groepering. Naast de bekende essentiële en niet-essentiële onderverdelingen, kunnen ze worden gecategoriseerd op basis van hun chemische structuur, hun chemie in waterige oplossing, hun typische biochemische reacties, hun fysiologische rol, enz. Deze kunnen hieronder gedeeltelijk worden samengevat:

L-leucine, L-lysine en L-arginine zijn zogenaamde eiwitopbouwende aminozuren. Het voorvoegsel L- betekent dat de verbinding een L-configuratie vertegenwoordigt die door het lichaam kan worden gebruikt. L-leucine en L-lysine zijn essentiële aminozuren, de eerste is een vertakte keten. De metaboliet, HMB (bèta-hydroxymethylbutyraat), of beter gezegd het calciumzout, zit ook in de ingrediënten. Naast een bestanddeel van eiwitketens is L-arginine ook een voorloper van stikstofmonoxide (NO). L-arginine wordt in het menselijk lichaam gevormd in een biochemische cyclus die de ureumcyclus wordt genoemd. Onder andere de niet-eiwithoudende bouwstof L-ornithine, die ook in het product aanwezig is, maakt deel uit van deze kringloop.

Voor eiwitopbouw is natuurlijk meer nodig dan aminozuren. Het is een zeer complex proces dat nauwkeurig wordt gecontroleerd. De term ‘eiwitvormend aminozuur’ moet daarom niet verward worden met het proces van synthese van eiwitten.

Het is dan ook geen toeval dat de pijler van het actieve profiel van zo’n multifunctioneel product de diverse samenstelling van aminozuren is.

De lecithine in dit product is een essentieel onderdeel van cellen, of het nu gaat om structuur of functie.

De plantaardige component van het product wordt vertegenwoordigd door Coleus forskohlii-extract gestandaardiseerd met forskoline. Standaardisatie is een proces dat ervoor zorgt dat elke eenheid plantenextract altijd dezelfde hoeveelheid werkzame stof bevat.

Het is essentieel op te merken dat, hoewel Scitec MyoFactor in kwestie de mogelijkheid biedt om de voeding aan te vullen, het geen vervanging is voor een gevarieerde en evenwichtige voeding.

In deze context wordt Scitec MyoFactor aanbevolen voor zowel mannen als vrouwen!

Suikervrij*
Glutenvrij**
Lactose vrij***
Palmolie vrij
Veganistisch

* <0,5 g suiker per 100 ml kant-en-klaar product bij bereiding met water.
** Glutenvrij volgens de regelgeving van de Europese Unie
*** Lactosevrij: <0,1 g lactose/100 ml kant-en-klaar product, bereid met water.
Aanbevolen dosering

Meng 1 portie (9,5 g = 1+ 3/4 maatschepje = 1 eetlepel) van het product per dag in 300 ml water. Consumeer tot 2 porties per dag

MyoFactor 285 gr. Scitec Nutrition

INGREDIËNTEN Pineapple Coconut: Creapure® (creatine monohydraat) 18%, instant L-Leucine 16% [L-Leucine, emulgator (lecithinen)], calcium β-hydroxy β-methylbutyraat, L-Arginine hydrochloride 9,6%, zuur (citroenzuur ), calciumgluconaat, aroma’s, maltodextrine, L-Ornithine hydrochloride 4%, magnesiumzouten van citroenzuur, L-Lysine hydrochloride 3%, inositol, zoetstoffen (sucralose, acesulfaam K), Coleus forskohlii-wortelextract 0,6%, emulgator (lecithinen) , antiklontermiddel (siliciumdioxide), zinkbisglycinaat, kleurstof (riboflavines), pyridoxinehydrochloride, vitamine D-preparaat [maïszetmeel, verdikkingsmiddel (arabische gom), antiklontermiddel (siliciumdioxide), antioxidanten (natriumascorbaat, tocoferol- rijk extract), cholecalciferol]. Gemaakt in een fabriek die melk, ei, gluten, soja, pinda’s, selderij, schaaldieren, vis, weekdieren, zwaveldioxide en noten met voedsel produceert.

INGREDIËNTEN PEACH ICE TEA: Creapure® (creatine monohydraat) 18%, instant L-Leucine 16% [L-Leucine, emulgator (lecithinen)], calcium β-hydroxy β-methylbutyraat, L-Arginine hydrochloride 9,6%, zuur (citroenzuur ), calciumgluconaat, aroma’s, maltodextrine, L-Ornithine hydrochloride 4%, magnesiumzouten van citroenzuur, L-Lysine hydrochloride 3%, inositol, zoetstoffen (sucralose, acesulfaam K), kleurstof (sulfiet-ammoniakkaramel), Coleus forskohlii-wortelextract 0,6%, emulgator (lecithinen), antiklontermiddel (siliciumdioxide), zinkbisglycinaat, pyridoxinehydrochloride, vitamine D-preparaat [maïszetmeel, verdikkingsmiddel (arabische gom), antiklontermiddel (siliciumdioxide), antioxidanten (natriumascorbaat, tocoferolrijk extract), cholecalciferol]. Gemaakt in een fabriek die melk, ei, gluten, soja, pinda’s, selderij, schaaldieren, vis, weekdieren, zwaveldioxide en noten met voedsel produceert.

Bijkomende informatie

Smaak

Peach Ice Tea, Pineapple Coconut

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “Scitec – MyoFactor 285gr” te beoordelen