TREC – Creatine Micronized 200 Mesh 400Caps

34.90

Beschrijving

TREC Creatine Micronized 200 Mesh

HOGE GRAAD MICRONISATIE (200mesh)
FARMACEUTISCHE KWALITEIT
HELPT U SNELLER SPIEREN TE ONTWIKKELING
INTENSIEVE VERBETERING VAN CONDITIE , KRACHT en UITHOUDING

TREC Creatine Micronized 200 mesh

Dit product bevat kristalzuiver Creatine Monohydraat in praktisch te gebruiken capsules. Creatine is een stof met een sterke spieropbouwende werking, die helpt bij het vergroten van kracht en spiermassa en het verhogen van de hoeveelheid energie die nodig is tijdens het sporten. Deze component reguleert de stikstofbalans en vertraagt ​​het proces van eiwitreductie, wat indirect de regeneratiesnelheid van het lichaam beïnvloedt. TREC Creatine Micronized 200 Mesh wordt gekenmerkt door de farmaceutische kwaliteit en het zeer goede absorptievermogen.

Na een paar dagen gebruik van TREC Creatine Micronized 200 mesh worden de spieren groter en meer ‘opgeblazen’ – dit is het effect van het verhogen van de hoeveelheid creatine in de spieren met ongeveer 50%. Dit veroorzaakt een reeks reacties die ervoor zorgen dat de cellen meer water opnemen. Toegenomen volume van de cel veroorzaakt intracellulaire spanning, het lichaam interpreteert dit als een anabool signaal – waardoor de spieren worden gestimuleerd om aan te komen en sterker te worden.

Het resultaat van het gebruik van TREC Creatine Micronized 200 Mesh onmiddellijke verbetering van de efficiëntie van het organisme, waardoor een langere, intensievere training de spieropbouw versnelt1:

TREC Creatine Micronized 200 Mesh – JOUW MANIER NAAR SUCCES!

De aanbevolen dagelijkse dosering met verzadigingsfase – onder de klassieke versie:
– Verzadigingsfase – duurt 5 dagen. Gedurende deze periode dient u dagelijks creatine te consumeren in verdeelde doses van elk 5 g (1 CAPSULE = 0,7 GRAM CREATINE). 3-4 dagen 25g (5x5g);

Creatine wordt altijd verondersteld op een lege maag (ongeveer 15 min. voor een maaltijd), opgelost in water, bij voorkeur met dextrose.

Op trainingsdagen wordt uitgegaan van creatine in twee doses van 5g. De eerste portie wordt aanbevolen tot 30 minuten voor de training opgelost in water en de andere direct na de training, U kunt hieraan 10 g L-glutamine , whey en koolhydraten toevoegen. Op dagen zonder training de beste eerste dosis creatine (ongeveer 5g) om ‘s ochtends direct na het ontwaken te drinken. De tweede dosis in een hoeveelheid van 5 g consumeert bij voorkeur na de middag of in de avond.

Aanbevolen gebruik:

De portie van het product – 6 capsules drinken 300 ml water. Afhankelijk van uw behoeften, neem 2-3 porties per dag.

Voedingsfeiten
Portiegrootte 6 cap
Actieve ingrediënten
Creatine monohydraat 4740,0 mg
waarin creatine 4166,0 mg

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “TREC – Creatine Micronized 200 Mesh 400Caps” te beoordelen